110515 Därom tivstar de lärde…

 Piga berättar:

Matte o jag är lite oense ibland numera. Jag tycker att hon aktiverar mej för lite, hon tycker jag aktiverar mej själv lite för mycket. Därom tvistar de lärde, säger matte… Hmm, det är inte lätt att vara en liten Piga ibland.

Men hör här så förstår ni att det är jag som har rätt: Iförrgår var matte och mamma Garbo ut och tränade tillsammans med Eva o Korall. Tror ni jag fick följa med? Nej då, det fanns det ingen tid till. Visserligen var vi ut och tränade lite koppelträning tidigare på dan men hur kul är det då?

Igår kväll kom tre av mina halvsyskon hit och fick träna lite. Även mamma Garbo fick följa med ut. Tror ni jag fick följa med? Nä då, det regnar och är blött o kallt så du har det bäst inne, sa matte. Visserligen fick jag följa med matte, Greta och Garbo på en lite längre tur i skogen tidigare på kvällen och där vi tränade lite skogsfot och sitt/stanna kvar + inkallning. MEN hur kul är det på en skala?

Då hittar jag på egna saker och matte får faktiskt skylla sig själv. Jag har börjat få vara ute i hundgården några timmar varje dag för att träna lite. Greta o mamma Garbo är där också men de är så trista så de ligger för det mesta inomhus och trynar medan jag vill ha lite action. Igår kom jag på en rolig lek, alldeles själv. Ja, jag gjorde nog den när jag var bara ett par månader också men jag hade alldels glömt bort hur kul det var. Leken? Jo, det finns ju en stor vattenkopp i hundgården som sitter på väggen. Nu kom jag på att man kan med tassarna plaska ur vattnet och det är så otroligt kul! Ni borde prova nån gång ni också. Hur som helst, matte sa inget om det så det tog jag som ett godkännande. En tillåten lek alltså. Sagt o gjort, naturligtvis gjorde jag samma lek inomhus när tillfälle gavs och jag var lite sysslolös:

Det var INTE populärt kan jag säga… Hmmm, jag får hitta på något annat att göra då, tänkte jag. Det gjorde jag i morse innan matte vaknade. Jag var lite extra morgonpigg av någon anledning men matte hon bara sov och sov och sov. Vad göra? Jo detta:

Detta var heller inte populärt ska jag säga. Nu vet jag inte vad jag ska hitta på som är kul och som matte tycker om. Bäst vore ju om hon kunde hjälpa mej så jag blir sysselsatt utan att behöva tänka själv. Har ni några tips hur jag får fart på matte så hör av er.

Puss på er! /Piga

4 reaktioner på ”110515 Därom tivstar de lärde…”

  1. hahaha, ja, det verkar som systrarna är ganska lika 🙂 Har också en liten expert på att hitta på saker här hemma…

  2. hahaha, ja, det verkar som systrarna är ganska lika 🙂 Har också en liten expert på att hitta på saker här hemma…

  3. hahaha, ja, det verkar som systrarna är ganska lika 🙂 Har också en liten expert på att hitta på saker här hemma…

  4. hahaha, ja, det verkar som systrarna är ganska lika 🙂 Har också en liten expert på att hitta på saker här hemma…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 1 =