110908 Träningskvällar….

 Piga berättar:

Igår kväll var det träningskväll för Beckasiner och mina helsyskon Tärnorna. Bara Max (Amamus Sterna Bengalensis) kom av mina helsyskon. Kul att få se honom men så mycket till träff blev det ju inte. Vi stal några pussar av varandra när vi möttes och våra mattar inte hann med riktigt… Det gäller att vara snabb.

Hur som helst, jag fick vara med en liten stund. Vi fick först träna på att gå i koppel och sedan var det sitt – stanna kvar och inkallning som gällde. Matte upptäckte dels att vi legat av oss med koppelträningen och dels att vi inte tränat inkallning med visselpipa på länge. Det innebar följande:

Idag var det hårträning av inkallning med pipa. Gick lite trögt i början för jag kom inte riktigt ihåg vad matte vill att jag ska göra. Efter några gånger kom jag klockrent.

Jag fick också gå en skogspromenad tillsammans med matte och mamma Garbo. När vi gick så fick jag dels träna på att inte gå framför när jag gick lös, s k ”skogsfot”. Det gick rätt bra tyckte matte men jag tycker väl inte det är det roligaste i världen att göra precis. Det blev också några inkallningar på namnet. Första gången fick jag gå först, andra gången var det mamma Garbo som fick gå först. Matte tyckte jag var jätteduktig för jag satt lungt kvar tills matte ropade på mej.

Kanske inte så dumt med träningskvällar egentligen om det innebär att man får träna lite dagtid också….

Natti natti och puss på er! /Piga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton + 1 =