110909 Man måste testa lite….

 Piga berättar:

Idag var jag lite upprorisk… i alla fall säger matte att jag var det. När vi var ute och rastade efter kvällsmaten så ville både mamma Garbo och jag ha efterrätt så vi gick och plockade lingon. Jag hittade en stor fin tuva men då tyckte matte att vi skulle vända och gå hem.

När hon och Greta och Garbo hade gått en en bit så ropade hon på mej. Jag tittade på henne men jag visste ju var hon var så jag tyckte hon kunde faktiskt vänta tills jag hade ätit färdig. Jag vände mej dessutom om och fortsatte på nästa tuva…. Det skulle jag inte ha gjort. Rätt som det var dök matte upp ur intet, ruskade om mej lite och frågade vad jag trodde att jag höll på med. Äter lingon, svarde jag ödmjukt. Hjälptes inte! Matte satte ner mej på stigen, tog med sig Greta o mamma Garbo och gick en bra bit därifrån…

Hmm…. det är inte lätt att vara liten ska jag säga. Kände mej rätt ynklig där jag satt men så ropade matte på mej och naturligtvis kom jag som ett skott. PRECIS vad jag ville sa matte och gav mej en godis! Tror nog att det är bäst att komma när hon ropar på mej i fortsättningen…

Natti, natti och puss på er! /Piga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × tre =