110921 En härlig helg

  Greta & Piga berättar:

I fredags åkte vi med husse, matte och Garbo till Östersund. De hade en hel del ärenden att uträtta och tillslut skulle husse stannada på Mauds jobb, Gärdin & Persson för han skulle följa henne till Hissmofors. Matte och vi fotsatte till Ica Maxi för matte skulle handla lite. När matte äntligen kom tillbaka åkte vi till en plan inte långt därifrån. Vi fick hoppa ur bilen och gissa vad? En riktigt överraskning blev det. Där stod Kicki och väntade på oss. Vi fick följa med henne hem till Boda och vi skulle få vara där över helgen. Skitkul ju!

På kvällen var vi hos Anders, Kikis ”gode vän” vad vi förstår. Jag, Greta, adopterade honom som min egen! En härlig typ alltså! Vi träffade också Anders katt och jag och katten hade lite närkontakt men som tur var fajtades den med klorna indragna.

På lördag fick vi följa med när Kicki hjälpte till med att stycka o packa älgkött. Vi charmade alla som var där… 🙂
På kvällen var vi hemma hos i Kicki och där finns också en katt men det gick helt utan intermezzon. Jag, Greta, låtsades inte ens att han var i samma rum…

Söndagen tillbringade vi i skogen när de tvåbenta plockat trattisar… Vi fyrfotingar njöt av turen och rullade oss i den mjuka och våta mossan men vi höll dock stenkoll på Kicki hela tiden så hon inte skulle tappa bort oss … 🙂:)

Sally var inte det minsta svartsjuk utan hon delade med sig av sina prylar o sovkuddar utan att knota… Jag, Greta, la dock beslag på Anders kudde på fredagkvällen… 🙂:)

Kicki berättade för matte att hon tycket att allt har funkat kanoners och vi är så välkomna tillbaka närhelst vi behöver… Matte säger att än en gång har hon bevisat att hon är en riktig ängel. Änglar finns!

Ett stort tack från oss båda och från matte förstås! Bättre semester än så här tror jag inte vi kan få.

Ha de’! /Greta & Piga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − 5 =