120408 Ut ur dimman

 Piga berättar:

Nu börjar hon kliva ut ur dimman påstår matte…  Tro de? Förra inlägget som vi gjorde i morse blev i alla fall feldaterat och det var inte mitt fel så det så.

Fast lite rätt har hon nog för idag tackade matte Garbo och mej för hjälpen, för att vi stöttat henne till 100 % medan hon har varit som värst under isen. Allså iföljde det med lite dummisar dag när vi gick en promenad. Det började med att vi fick gå fot ända bort till Alexis. Det var inte så lätt för det blev lite störningar efter vägen.

Först kom det två ungar som kastade snöbollar emot oss …. mycket frestande. När de passerat och vi fortsatte så förstod inte matte att nästa störning var på gång…. VI hade nämligen upptäckt att bakom oss kom en annan tjej med hund, troligen blandras för matte kunde inte lista ut vad det var för någon (inte för att hon är någon expert men…). Lite stök blev det eftersom matte inte var medveten om vad vi visste men detta avklarades utan större intermezzon. Sedan fick vi gå fot efter dem medan de gick och kastade/hämtade snöbollar ända fram till Alexis. Jag fick börja jobba och vi körde klockan, för matte hade inte så stor ork sa hon… Det där kan man kalla klockrent, sa matte när vi var färdiga!

Så var det dags för Garbo. Hennes övningar innebar också teckenövningar men med en högre svårighetsgrad. Bra du påminner om att vi måste uppfriska minnet från grunden igen, sa matte när de var färdiga efter en del ”gör om gör rätt”! Gissa vem som kände sig stolt som en tupp över dagens reslultat?

Vi fick bära var sin dummy på hemvägen. Ibland fick vi lämna av och så fick vi den ibland. En gång vardera fick vi en minnesmarkering och det går superbra. Nu är vi uppe i rätt långa avstånd och matte hoppas det hjälper till när vi ska jobba med ”vanliga” markeringar också.

Under tiden fick Greta följa husse på en tur med permobilen. Ja de har tagit med en dummy de också så lite apportering blir det även för henne. Det är nämligen så att Greta börjar tycka det är roligare att följa med oss än med husse så nu måste husse anstränga sig lite för att förtjäna hennes sällskap. Inte mer än rätt tycker jag.

Hur som helst, när vi kom hem var vi alla fyrbenta mycket glada och nöjda, husse har en förkylning på gång så han var också mycket nöjd med att vara hemma igen. Matte hon behövde en dusch för hon hade blivit sjöblöt av svett och var nog rätt så trött o sliten men jag tror att hon var lite nöjd också. Dels över min prestation och dels över sin egen prestation att kunna göra en av de saker hon sett fram mot i Påsk, nämligen ta sig lite tid med oss även om den inte blev så lång som hon hade hoppats på.

Påskpussar på er! /Piga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 + 16 =