120409 Födelsedag!

 Piga berättar:

Idag är det min och mina syskons födelsedag. De tvåbenta ser ut att göra rätt stor affär av det…. Matte beklagade att hon inte hade något grisöra att bjuda på idag men jag fick två tuggpinnar, en liten bit skinka och lite pommes frittes och det var kalasgott. Ja nu är det ju så här i huset att det är jämlikhet. Både Greta & Garbo fick förstås samma sak. Vi tackade och bugade! Det gäller att passa på sa Garbo. När du blir lite äldre kan det helt enklet glömma bort att du fyller år också.

I alla fall fick Greta följa husse på en bytur. De var bl a ner till Sundsjön där det var pimpletävlning så där träffade de lite folk som husse stannade och pratade med. När de kom hem fick hon apportera lite tillsammans med husse.

Jag och Garbo fick vårens första sök, bara för att du fyller år, sa matte! Det är nog inte så dumt att ha födelsedag i alla fall. Hur det gick? Nja lite ringrostiga var vi nog sa matte. Slarvade med de närmaste men vinden låg lite så också så det var väl inte så konstigt egentligen. Jag fick också träna lite på det här att ta en och en. Vill ju så gärna byta när jag ser något som jag tror är bättre men jag tror jag vet vad matte menar även om det ibland kliar lite i mun för att få byta.

När vi gick hem fick vi som vanligt bära var sin dummy. När det har gått ett tag brukar jag låta den glida lite, antingen så den hänger lite åt ena sidan eller att jag bär den längst fram i mun men då kallar matte in mej och så tar hon emot den för att ge den tillbaka så jag håller den rätt. Sedan går vi igen. Numera händer det mer och mer sällan att hon gör så för det börjar gå bättre och bättre att ha ett perfekt grepp.

Nä nu är jag trött så jag slutar med ett STORT GRATTIS TILL MINA 9 SYSKON.

Puss på er!/ Piga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju + 11 =