120410 Jag har blivit stor!

 Piga berättar:

Hå hå ja ja… Jag har tydligen blivit stor nu. Inte nog med att jag fyllde 1 år i går, jag började löpa också! Jag har hört att matte pratat om att det är konstigt att jag inte börjat löpa ännu men jag trodde att det hade något med min fart ute att göra. Att jag kanske sprang för långsamt alltså. Därför har jag ju tränat mej på att springa fort, fort, fort, men det var ju onödigt… men jag har ju fått bra kondition i alla fall. 

Det känns lite konstigt både i kroppen och utanpå kroppen. Känner mej lite ”mattesjuk”, vill gärna hålla mej till henne och som lök på laxen har hon satt på mej ett tikskydd. Det var lite äckligt och underligt och det kändes som jag hade svårt att både gå och sitta. Men då tog matte på mej kopplet och vi ömson gick och ömsom sprang runt i huset en stund och rätt vad det var så hade jag nästan glömt bort det. Sedan gick vi och lade oss och jag sov gott hela natten, utan något stök, så matte var jättenöjd med mej i morse.

Puss på er!/Piga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 + 13 =