120412 Våren är här nu

 Piga berättar:

Nu är nog våren här för idag när vi var ute på vår långtur så såg vi massor av tussilago. Varmt och härligt var det också och imorse hörde vi duvorna kuttra i skogen. Matte tycker det är lite synd att jag passade på att löpa just nu när det är dags att börja träna lite på allvar. Jag är lite splittrad i skallen säger matte för det som jag har varit bombsäker på tidigare är det lite si och så med. Så nu blir det bara basicträning på hyfs och fason ett tag. Matte talade om att jag kommer inte heller att få vara med på söndag när mina syskon och halvsyskon kommer. Jag tror jag får en tår i ögat….

Matte tycker att jag ska sluta sura och istället visa hur jag gör när jag får en tuggpinne eller ett grisöra, så då gör jag väl det då:

Hundsängen går att använda på många olika sätt!

Puss på er! /Piga

PS. Greta hälsar att hon kom ihåg hur hon skulle göra med tidningen i morse. DS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 − 13 =