120821 Heja, heja, bröder och systrar!

 Piga berättar:

Ihelgen har två av mina syskon varit på jaktprov. Jag var också anmäld men matte tyckte inte att vi var riktigt färdiga för det så vi avstod.

Kiska (Amamus Gallinago Megala) & Ellen startade i Tromdheim i Ökl. På lördag tog de en 1:a och blev 2:a bästa hund och på söndagen tog de en 2:a och blev 3:e bästa hund. Snacka om duktigt ekipage! Protokollen finns på denna länk: http://ellenhove.com/blog/.

Potifar (Amamus Gallinago Imperialis) & Maud startade i Lit i Nkl. På lördagen fick den en 3:a och på söndagen fick de ett 1:a pris och här är protokollet:

Snacka om duktiga ekipage! Jag är stolt över att vara deras halvsyster!

Just nu har vi ”Dalafrämmat” så både igår och idag har vi fått träna en hel del. Igår var det bra väder (inget regn under träningen alltslå) och matte fick t o m gå i T-shirt en stund. Idag var det några timmar som var fritt från regn på förmiddagen men sedan kom en riktig störtskur som höll på rätt länge så då åkte vi hem. Vi hann i alla fall med både vattenmarkering, vattendirigering och landmarkering och matte sa att ”Idag känner jag igen flitig liten Piga” så jag tror jag skötte mej riktigt bra.

Imorgon kommer Potifar, Quling och Korall med mattar för vi ska köra Jämtland Cup. Ska bli riktigt kul och vi hoppas förstås på bra väder. Håll tummarna för mej är ni snälla.

Puss på er! /Piga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva − sju =