121223 Dan före dopparedagen….

Idag märktes det att det var dan före dopparedan. Hade allt välplanerat men som vanligt är en hel del kvar att göra. Till det positiva hör att Ronja kom och ska vara här till dan före nyårsafton. Hon är mycket välkommen av både oss och hundarna. Ja Greta håller sig förstås på sin kant. Hon blir lite besvärad för Ronja gör allt för att ställa sig in. Slickar mungipor så fort hon komme åt och leker följa John när hon kan. Piga och hon kommer dock alldeles utmärkt sams. Lite dragkamp med tuggmuttar emellanåt när de blir lite sysslolösa. Garbo verkar också riktigt belåten över att återse sin dotter, lägger sig gärna på rygg på golve och vill busa lite.
 
Vi fick också en otroligt fin julkorg av hennes husse och matte:
 
 
Mitt på dan fick vi besök av Zigge med husse. Ronja och Zigge hade nog mest utbyte av varandra. Zigge brydde sig inte nämnvärt om Piga, det var bara Ronja som var intressant. Kanske för att de inte har träffats tidigare? Vem vet.
 
Även de hade med sig en otrolig julklapp. Julgodis i mängder! En kasse och en säck full med diverse läckerheter: 😀
 
 
Jag hade planerat att göra en del julgodis i kväll men nu fick jag vila mina trötta ben och trötta kropp i stället. Finns ingen anledning nu då vi har julgotter för ett helt kompani! 😀 
 
Tur var nog det förstås för när jag nådde griljering av skinkan var det slut på turen. Upptäckte (tack och lov i tid) att den var inte kokt, så den åkte in i frysen med dunder och brak. Ilfart till ICA Gällö och ordningen återställdes och skinkan kunde griljeras. Passade även på att leverar lite julklappar i Gällö när jag ändå var i farten.
 
Nu sitter vi i var sin fåtöj och flickorna har letat rätt på sina favoritplatser och inväntar julen. Det som blev kvar idag, som inte blev gjort alltså, får antingen hinnas med sedan eller så får det vara. Jul blir det i vilket fall som helst för nu är julgranen klädd och klapparna på plats:
 
 
Våra barn och barnbarn kommer på juldagen så alla klapparna är till oss. Tack snälla barn och barnbarn!
 
Julkram till er alla! Hoppas ni får en riktigt fröjdefull jul!
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × ett =