120207 Bättre väder

 Piga berättar:

Åh vad skönt, nu har kylan släppt sitt grepp. Idag var det bara -12 grader och då blev matte på så gott humör så hon tog med sig lite minidummys på vår dagliga promenad.

Först fick jag gå fot medan Greta & Garbo får göra lite som de vill, fast från början får de också gå fot och även bakom förstås. Sedan, när även jag fick springa lite som jag ville så droppade hon minidummys efter skoterspåret. Jag var så glad att jag fick springa fritt så jag stack iväg på en lite längre tur, matte såg mej alltså inte. Då visslade hon på mej och naturligtvis kom jag som ett skott.

Som belöning fick jag göra ett linjetag och det var ju lätt som en plätt. Sedan fick jag sitta och titta på när både Greta och Garbo fick göra var sitt linjetag. Sedan var det min tur igen och då försökte matte filma mej. Nu blev det rätt långa avstånd så det syns kanske inte så väl att jag springer rakt fram efter spåret. Att det var långt kan man förstås se på den tid det tar för jag springer faktiskt rätt fort. När det var inlevererat så var det Gretas tur och matte filmade även slutet på det linjetaget bara för att vi kan få se vilken bra stadga jag har. Nu kan hon inte lägga ut filmerna här, det går inte men de finns i vårt Album

Så här såg jag i alla fall ut när jag kom med en av dummisarna:

När vi gick hemmåt kom en hel skolklass så då gällde det att vi gick fot förbi dem. Bra men lite störningar sa matte. Denna gång skötte vi oss exemplariskt!

Puss på er! / Piga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × två =