120211 Premiär

 Piga berättar:

Idag var det dags för premiär sa matte. Det hon menade var att JAG skulle för första gången få följa med på en ”sparktur” samt att det var första gågen sparken var framme i vinter. Det tog inte lång stund förrän jag fått kläm på hur det gick till, skitkul var det! Vi fick börja på byvägen och det gick lite undan i nedförsbackarna. Sedan tog vi skoterspåret och då gick det lite långsammare för där var det inga nedförsbackar att tala om. Däremot fick vi springa lösa i motsats till när vi var på vägen för då var vi alla kopplade.

Turen vi gjorde var nog ca 6 – 7 km. Matte sa att vi skulle ta det lite försiktigt i början eftersom vi inte är vana ännu. Matte trodde att jag skulle göra av med massor av energi men jag hade en hel del kvar när vi vändet om hemåt igen. Matte filmade en liten snutt både dit och hem som ni kan se på sidan Albumhemsidan.

Har vi tur blir det nog flera turer i vinter för skoj var det. Det går betydligt fortare för matte att hänga med oss så vi får sträcka ut ordentligt. 

Solen försökte visa sig bakom molnslöjorna men det gick inte så värst bra…

… men å andra sidan så hade vi sol i sinne!

Puss på er! /Piga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + 13 =