120212 igen….

 Piga berättar:

Jag vill bara berätta att det var fint väder idag också så matte var på extra gott humör. 😉 Först blev det en sparktur och idag bar det av mot Alexisbacken. Tyvärr var det fullt med folk där så vi fick vända hemmåt igen. Matte hade ingen lust att ge sig iväg nedför den stora branta backen… MEN det blev jättebra ändå!

När vi kom hem så fick vi träna lite var och en av oss. Först på tur blev det jag. Ibland är det tur att man är minstingen i flocken! Först fick jag träna på några synliga linjetag och när det funkade bra så avancerar vi, sa matte. Nu lade hon ut ett synligt linjetag och så skickade hon mej. Full fart ut men så blåste den rackarn en stoppsignal. Och visst stannade jag men inte förrän jag var nästan framme vid dummisen. Detta upprepades en gång till med samma resultat. Då sa matte att nu gäller det att du tänker dej för, lilla gumman. Så då gjorde jag det. Nästa gång hon blåste stoppsignalen så tvärstannde jag och satte mej. Gissa om matte blev glad? Sedan skickade hon mej ut och då blev det ju full fart igen. Det ser lovande ut sa matte.

Greta & Garbo fick också ut och jobba lite. Jag tror att Greta fick några markeringar i lössnön och Garbo fick lite sök i den samma.

Synd att helgen är slut, nu lär det väl dröja ett tag innan nästa gång skulle jag tro. Men man får vara glad för det lilla!

Puss på er! /Piga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 − två =