120215 Lite ditt o datt

 Piga berättar:

Igår var det Alla hjärtans dag sa matte och eftersom vi tre tillhör mattes hjärta så fick vi ett grisöra vardera på kvällen, trots att det inte var fredag. Mysigt! Husse & matte åt thaimat så de hade det också mysigt.

Idag fick vi vänta lite längre på hundpromenaden för det var en kille från Anticimex som skulle hit och kolla på hur det såg ut med vattn- och avloppsledningar och sånt där för Länsförsäkringars räkning. Matte trodde att nu lär det väl bli en massa som vi måste investera i om försäkringens ska gälla men se det var det inte. Allt såg helt OK ut sa han.

När vi var ute och gick vår dagliga promenad (ja det blev ingen sparktur idag heller för det hade varit snödrev i natt) så fick jag som vanligt gå fot riktigt långt medan Greta & Garbo fick göra lite som de ville efter ett tag. Det är lite frestande för mej men jag vet ju att om jag sköter mej och går fint så blir det rätt så kul längre fram.

Idag fick vi träna på dels sitt, stanna kvar medan matte gick iväg rätt långt. Sedan ropade hon på mej och när jag sprungit ca en tredjedel av sträckan som kom det en stoppsignal och jag tvärsatte mej så klart. Då ropade hon på Greta som bara svischade förbi och fram till matte. När hon satt sig så ropade hon på Garbo som också sprang förbi mej men som strax efter också fick stoppsignal. När hon satt så ropade matte på mej och då fick jag äntligen springa fram till matte och strax efter så fick också Garbo komma. Tror vi skötte oss riktigt bra för vi fick en godis allihop och matte klappade om oss lite.

Sedan gick vi en bit till och så gjorde vi om det hela. Det gick lika bra då förutom att matte måste ropa på mej två gånger när jag skulle komma sedan hon stoppat mej. Blev lite osäker på om hon verkligen menade att jag fick komma. Matte filmade oss så vill ni se så gå in på sidan Album men filmen är som vanligt av rätt dålig kvalité.

Puss på er! / Piga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + 14 =