120111 Lugna dagar…

 Piga berättar:

Det har varit några lugna dagar nu på sistone. Vi trodde att det kanske skulle bli lite action efter vårt snösök men inte då…

Det som har hänt sedan dess är bara lite sitt/stanna-kvar övningar och inkallningsövningar som matte har kört med oss när vi varit ute på våra långprommisar. Ja åsså ”bakom” förstås. Inte så kul men det har hon kört stenhårt nu ett tag. När Gudrun var på besök fick vi ju göra om stigen ner till skoterspåret och dessutom har det kommit rejält med snö. Matte har därför fått trampa upp stigen igen och som sagt, göra om den lite. Det innebär att hon tycker det är ett alldeles utmärkt tillfälle att lära oss vad kommandot bakom betyder. Vid det här laget har vi nog alla förstått vad hon menar men ….

På morgonen när vi har bråttom för vi är kissnödiga t ex, hur kul är det då att gå bakom när hon går sakta som en lus? Vi fösöker putta på henne på vaderna lite och hjälper inte det försöker både Garbo och jag att på varsin sida sticka fram huvudet så det åtminstonde är bredvid hennes ben. Vad tror ni matte tycker om det? Rätt! Inte alls, vi får oss en liten åthutning. Hon säger att för en gångs skull är Greta exemplarisk om hon jämförs med oss.  Hmmm… kanske ska ta och göra något åt det då?

Puss på er! /Piga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton + nio =