120125 Skärpning…

 Piga berättar:

Skärpning på oss, säger matte. Jag har inte skrivit i bloggen för jag har faktiskt inte så mycket att skriva om. Det beror i sin tur på att matte har haft annat än oss att stöka med. Bilen trasig, förkylning m m…. skyller hon på i alla fall. Det enda vi har gjort är väl det här med stadga och inkallning på olik sätt.

Iof har vi lite kul i snön i alla fall. Så härligt att slänga sig ut i det vita, känns nästan som när man simmar i vatten.

Matte kallar mej snömonster!

Trots kyla så är det soligt och fint….

Igår när vi var ute så lade matte in något nytt i stadgeträningen. Först gjorde hon en inkallning på mej när jag var ute och kollade på lite grejer. Naturligtvis kom jag som ett skott:

Se själva. Full fart alltså!

Sedan fick vi alla sätta oss i en klunga och matte gick ifrån oss. Det brukar hon kunna göra annars också men då ropar hon in oss en och en. Nu började hon med att ropa in Greta och när hon börjat springa ropade hon på Garbo och när hon började springa ropade hon på mej. Jag blev så paff, trodde inte riktigt på att det var min tur eftersom de andra fortfarande sprang mot matte så matte fick ropa en gång till. (Detta finns på film på sidan Album på hemsidan, se följande länk: https://picasaweb.google.com/116857828152653552122/2012_0123?authkey=Gv1sRgCOvvtaXYt-T_MQ#5701460890203962322)

Hmmm…. vad säger man om det här sa matte. Iof skulle vi träna stadga, dvs hur duktig jag är att stanna kvar och DET skötte jag ju helt perfekt. Inkallningen satt ju inte i ryggmärgen sa matte men jag hade ju visat att det fungerar rätt bra i alla fall lite tidigare. Jag tycker nog att hon ska vara riktigt nöjd med mej, så det så. Jag gör bara så gott jag kan.

Puss på er! /Piga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 + 5 =