120131 Flitig liten Piga kan behöva vila!

 Piga berättar:

Flitig liten Piga kan behöva vila liksom flitig liten Pigas matte, sa matte i dag. Vill ni veta vad hon menar? Jo, i natt, vid 4-snåret vaknade jag och spydde. Naturligtvis även på sovrumsmattan! Nu var det inte bara det, matte blev riktigt orolig… Det sista som kom var slem och det var lite blodblandat. När hon tittade lite mera noga på mina spyor så såg hon att det var små, hårda, vassa flagor, massa av dem föresten.

Någon mera sömn var det ju inte tal om för mattes del. Hon låg på ”aga” medan jag fick min återstående skönhetssömn. När vi rastade i morse så kollade matte vad som kom ut andra änden också förstås. Där var också små, vita, vassa, flagor men de var mycket mindre.

Jag fick bara fil när det var dags för mat, och jag som var så hungrig! Sedan fick jag vänta i två timmar innan jag fick min mat. Matte ville kolla hur läget var först och som det ser ut så har det inte hänt något och jag är hur pigg som helst. Peppar, peppar säger matte.

Matte kom på att ta en titt i hundrummet i hundgården…. Hmmmm, jag får inte vara i hundgården mera innan matte har varit där och ”sanerat”,sa hon. Så här såg det ut:

En gång i tiden så påbörjade Tickan det jobb jag försökte slutföra igår….

Jag passade på att ”noppa” på fällarna också när jag ändå var i gång, men de smakar inte så bra så de ”tussarna” lämnar jag till matte att städa upp.

På promenaden idag så fick jag bara gå fot, hela sträckan! Bara för att vara på den säkra sidan så får du lov att ta det lungt, sa matte. Det enda roliga med det var att matte var nöjd med mitt fotgående så jag fick i alla fall liiiite beröm.

Puss på er!/ Piga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio + 19 =