120601 Nu har egentligen sommaren börjat…

 Piga berättar:

Nu har egentligen sommaren börjat säger matte…. Nåja då brukar det väl vara varmt och inga isvindar? Föresten spelar det ingen roll tror jag för matte har nog ändå inte tid att följa med oss och bada som det hörs.

Igår kväll kom Doris husse, matte och lillmatte och hämtade hem henne. Det blev lite tomt… Det tycker faktiskt både husse och matte. Hon passade in så bra så hon får hemskt gärna komma hit igen!

Efter midsommar kommer Potifar och ska vara här en vecka och i augusti kommer Ronja en sväng så vi kommer att få mer sällskap framöver så vi ska inte klaga tycker matte. Det låter skitkul om ni frågar mej!

Matte håller på att stöka och dona för att ordna så att vi kan få fara till Axi en vecka. I morgon blir det heller ingen träning för då åker hon in till Östersund för att proviantera och uträtta några ärenden och på söndag när allt är packat och klart, då drar vi! Det ser vi fram emot. Då blir det skogsliv, massor av andra hundar och träning och Axi Cup och som avslutning ska jag få åka på Unghundsderby. Håll gärna tummar och tassar för oss! 

Det mesta är fixat, gräset klippt, ledighet beviljat och sist men inte minst, husvakt ordnad så vi kan med gott samvete åka!

Vi hörs när vi hörs, puss på er! /Piga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 + tolv =