120623 Midsommar!

 Piga berättar:

Glad midsommar på er! Visserligen är det midsommardagen men i alla fall… På torsdag kväll tog matte lite foton på oss, där vi öskar Glad midsommar och vi kan väl visa ett av dem även här:

Vi hade en skön midsommarafton. Husse och matte fixade lite utomhus under förmiddagen och efter lunch så gick matte, jag och Garbo och husse och Greta tog Permobilen, ner till Fjällstas gamla badplats. Husse o matte hade med sig lite ”förning” och även vi fick en tuggpinne var efter att vi badad av oss det vi ville.

Sedan blev det lite konditionsträning med hjälp av bollkastaren och sedan fick jag och Garbo träna lite linjetag på vattnet. En mycket härlig dag alltså.

Vi, matte, jag och Garbo, gick över ängarna sista biten och vi passade naturligtvis på att äta lite gräs. Det är gott med ”grönsaker”. Tyvärr tycker inte alltid min mage att det är så bra så matte fick vakna till mitt hulkande i morse. Jag spydde en ordentlig korv med gräs…

Efter maten fick gick vi på vår dagliga långpromenad. Det är så skönt att gå i tidig morgontimma. Frisk luft, och många ljuvliga dofter, mycket att läsa av på vår promenad. Tyvärr fick jag lite bekymmer när jag skulle göra morgontoalett… Det fanns långgräs även i andra änden av kroppen. Hur jag än bar mej åt så hängde det kvar. Tillslut fick matte hjälpa mej. Hon hade som tur var pappersnäsdukar i fickan så hon drog helt sonika ut det som hängde…. och det var inte lite de sa hon. Flera dm långa grässtrån. Gissa om det var skönt att bli av med dem?

När vi kom hem fick vi ett pass med frisbee, JÄTTEKUL!!! Matte ska städa idag så det blir inte så värst mycket mera tid över åt oss så därför passade hon på att låta oss ha lite kul.

Puss på er! /Piga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × ett =