120624 Nu är det slut på friden…

 Greta berättar:

Åhej åhå, nu är det minsann slut på friden här hemma. Potifar har kommit hit och ska vara här drygt en vecka medan hans flock är på semesterresa till Turkiet.

Nu är det så att han gillar mej skarpt, men det är inte riktigt ömsesidigt kan jag säga. Se bara hur jag ser ut efter en timme i hundgården tillsammans med honom (ja även Garbo och Piga är där men dem bryr han sig inte om minsann):

Han uppvaktar och suger på mina öron så jag blir tokig! Inte vet jag hur jag ska bära mej åt för att få honom att lägga av heller! Matte säger att han ser så söt ut som aldrig det…. Det tycker inte jag! Avgör själva:

Får väl se hur länge mitt tålamod räcker…

Ha de’! /Greta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 + 3 =