120321 Back up och back up…

 Piga berättar:

Kan börja med att berätta att vi försöker reparera våra misstag och nu börjar vi faktiskt att slippa vara i onåd längre. Få se hur länge det håller, sa matte!

Idag var i alla fall Garbo, jag och matte ut på en egen skogstur. Vi fick göra minnesmarkeringar och långa linjetag. Dessutom tränar vi på att gå fot och jag börjar vara riktigt duktig men ibland glömmer jag mej lite då det luktar gott i skoterspåret och då vill jag gärna gå med näsan i backen. Det tycker inte matte om!

I alla fall så säger matte att Garbo får följa med när jag tränar för att vara back up om något händer. Hmmmm…. Gissa vem som fick backa upp vem idag? Garbo missade en minnesmarkering men JAG kom ihåg var den var. Matte blev nog lite impad tror jag och Garbo blev utomordentligt snopen. Efter den betan missade inte hon heller någon.

Puss på er! /Piga

PS. Alla i vår flock grattar Emil & Laban idag då de fyller hela 13 år! Matte tycker att de har haft tur och fått perfekta mattar som har tagit så väl vara på de två herrarna. DS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − sex =