120324 Kul med besök!

 Piga berättar:

Igår kväll kom Potifar med stora delar av sin flock och hälsade på. Jättekul! I morse ville Maud att matte skulle få sovmorgon så hon kom och hämtade oss (vi ligger i sovrummet) men Garbo och jag tyckte det var mycket märkligt. Inte ville vi följa med utan matte! Men hur det var så övertalade hon oss att följa med fast Garbo sprang upp två gånger innan det var färdigt för att gå ut. Märkligt! Vi brukar alltid följa matte på morgon och så helt plötsligt ska vi följa någon annan? Matte sa att hon trodde det var 3:e gången på 3,5 år som hon fått sovmorgon och inte behövde ut med oss. Vi tyckte också att det var rätt bra att följa med Maud och Potifar för vi fick gå en riktig långtur. Härligt!

Matte och Maud roade sig med att ta lite foton i profil på oss, mamma Garbo, Potifar och mej. Så här blev de:

Garbo…                        Potifar…                       och så lilla jag, Piga

Idag fick jag och Potifar ut en sväng tillsammans med matte och Maud. Vi skulle få träna lite närsök. Det var skitkul, så kul att jag glömde lyssna på matte. Hon blev lite sur på mej men jag blidkade henne med att snabbt och effektivt hitta alla dummisarna som hon gömt. För Potifar gick det också rätt bra och den sista han hämtade var super duper sa matte. Skönt när det blir nöjda med oss.

I morgon kommer några av mina syskon och deras hussar/mattar för att planera vårens träningsträffar. Har vi tur får vi kanske ut och jobba lite också. Det ser jag mycket fram emot. Potifar åkte hem nu i eftermiddag så han får inte vara med han….

Puss på er! /Piga

N

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo + 15 =