120325 Jippi! Besök idag igen….

 Piga berättar:

Jippi! Besök av mina syskon och halvsyskon idag. Först kom deras hussar och mattar in och fikade och satt och pratade och pratade och pratade… Trodde aldrig att det skulle bli något kul för mej men plötsligt händer det! Alla reser sig och JAG får följa med matte ut. Greta & Garbo fick vackert stanna hemma med husse. Det är inte alltid som jag får känna mig priviligerad som ”minsting” i flocken, så det njöt jag verkligen av.

Matte kommer nog att berätta lite mera om vad vi fick göra men lite snabbt så fick vi först gå fot, två och två. Sedan fick vi alla ställa upp oss på led efter skoterspåret och den som var sist fick gå lös fot förbi oss andra. När alla gjort detta fick vi göra ett linjetag. Då fick matte/husse själva bestämma hur långt vi skickades och jag kan ju säga att vi alla klarade det med glans.

När vi kom fram till Alexisbacken fick vi träna på dirigeringstecken. Ut, höger och vänster… eller i alla fall prova på lite och tips om fortsättningen. Kul var det, även om jag som nästan alltid fick vänta till sist. Matte sa att vi har väl alla lite smådetaljer att fila på men vi skötte oss över förväntan bra. Blir nog en riktigt kul fortsättning.

Puss på er! Piga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton + två =