130401 Första april…. redan?

Oj vad fort det går. Redan den första april och med lika strålande väder som övriga påskhelgen bjudit på. Det blev en tur till sjön idag också med Piga och Garbo. Vi körde korta dirigeringar idag, oväxling förnöjer tänkte jag. Piga tyckte att det förvirrade…. gick faktiskt inte lika klockrent idag som tidigare dagar med de längre dirigeringarna. Garbo var på högvarv och var het så in i bängen. Det hade hon inget för, det blev ytterst strama tyglar.
 
Thord och Greta åkte till Torsäng där det var pimpeltävling. Tyvärr kom han inte på det förrän tävlingen var slut men det var lite folk kvar som han fick surra lite med så han åkte inte förgäves.
 
Vi har fått trevliga foton från ”Norske Max” (Amamus Sterna Bernsteini) och hans matte Bente. Det är så trevligt när våra valpköpare hör av sig, det uppskattar vi mycket! Själklart vill vi dela med oss av bilderna på Max med matte Bentes kommentarer så håll tillgodo:
 
Max er fornøyd med fangsten! Påskeharen har vært her med egg til alle barna!!!

Fysj!! Påska er ferdig, nå er påskeegget tomt!!!

Max i påskesol! (Vi har hatt sol alle dagene nå i påska)

Max på enda et bilde fra påska

Max i skiløypa på Hovden

Max er utrolig glad i å være på skitur. Han liker veldig godt når det blir full fart!

Man ser att han har det väldigt gott, där på andra sidan ”kölen”. Härligt!

Nu får vi hoppas att alla som hittills klarat sig från att bli lurad idag får fortsätta så några timmar till.

Marith

PS. Fick meddelande om att det hade varit problem att besöka bloggen men felet ska vara åtgärdat och de jobbar för att det inte ska hända igen. DS. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 − sex =