130402 Slut på ledigheten

Idag var det slut på ledigheten men eftersom Påskhelgen varit så härlig med flera dagars ledighet så var det helt okey.
 
I morse var det full fart för vi hade bokat tid på banken på förmiddagen för att lägga om några lån och ändra några konton. Det blev ett riktigt bra möte och det blev bättre än vi hade räknat med. Flickorna fick följa med för det blir inte så mycket åka av för dem under vintern. Det är inte så ofta vi åker någonstans där de får följa med. I och för sej fick det bara sitta i bilen men eftersom de är positiva av sig så uppskattade de ändå att de fick följa med.
 
Sedan bar det av hemåt. Lite lunch och sedan ett kort arbetspass innan det var dags för akupunktur. Det var bara det att jag hade fel dag…. Det var i morgon jag skull dit men det ordnade sig ändå. Sjukgymnasten var snäll och fixade det trots allt. Sedan var det dags för ett arbetspass igen.
 
Nu ikväll frågade Thord hur det gick med akupunkturen, om det hjälpte. Då var jag ju tvungen att känna efter och mycket riktigt, det hade hjälpt väldigt bra. Just nu känns det ingenting, i alla fall inget som räknas… Skönt, då blir det nog till att sova gott i natt.
 
Som ni förstår så blev det inte mycket tid över för flickorna idag, bara morgonpromenaden. Därför tänkte jag att ni skulle få klura lite om ni vill. Jag har tagit kort på en tass från var och en av flickorna. Ni kan roa er med att gissa vilken tass som tillhör vem. Svaret kommer i morgonkväll.
 
 
Obs! Korten är tagna med lite olika avstånd så storleken kanske ni inte ska lägga så stor vikt vid om ni inte tänker på storleken på min tumme när ni jämför. Tassen i mitten är inte nyklippt vilket de båda andra är. Lycka till!
 
Marith
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 − 1 =