130409 Hipp hurra för flitig liten Piga och hennes syskon idag!

 Idag är det Tärnornas födelsedag – hela 2 år. Uj, uj vad fort tiden går. Tycker det var alldeles nyss som de alla 10  kryllade  omkring här och hittade på bus. Tur att vi har flitig liten Piga kvar hos oss, annars har det nog känts väldigt tomt!
 
 
Flitig liten Piga – 2 år idag!
 
Morgonpasset genomfördes som vanligt. Idag var det -11 grader, brr… Känns lite långt tills det blir riktig vår även om det blir plusgrader under dagen.
 
 
 
Förväntansfulla flickor – Får vi gå snart?
 
 
Jippi!
 
 
Full fart så öronen fladdrar!
 
 
 
Mor och dotter måste ju leta rådjursskit också!
 
 
 
Hmm… är det dags för ordning och reda nu! Okey då.
 
För Pigas del har dagen inneburet ett eget litet träningspass med matte på förmiddagen. Mycket uppskattat av oss båda kan jag säga. Sedan blev det hundgården en stund medan jag gjorde ett arbetspass i Bräcke. På kvällen blev det så klart ett grisöra till dem var. Det är nog det godaste de vet alla tre.
 
För övrigt så har jag gjort en lista på de som anmält sig till kennelträffen. Den hittar ni under kategorin Kennelträff 5-7 juli 2013 (sidans högra kant) Just nu är det 4 Beckasiner och 5 Tärnor (+ Piga). Listan uppdateras allteftersom anmälningarna inkommer. Vi hoppas förstås på en mycket stor uppslutning. Ska bli så kul att träffa alla som kommer! 
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två + 18 =