130409 Man kan inte annat än sucka….

Man kan inte annat än sucka…. Idag kom ett brev från A-kassan. De ville ha kompletterande uppgifter. Vi har nu hållit på i drygt 2 månader på detta vis och slutresultatet är ju givet…. Det blir nada!
 
Flickorna har fått sin dagliga morgondos av frisk luft i sällskap med mej men något mer hann jag inte med idag då jag hade två arbetspass. Jag är så himla trött på kvällarna så jag orkar inte ta mej ut även om det känns som om det skulle vara av godo för flickorna. Jag hoppas att våren kommer med mer ork och energi så vi kommer igång med lite vettig träning. Lite glada blev de i alla fall när det fick var sitt märgben när det fick gå ut i hundgården då jag åkte och jobbade.
 
I helgen blev äntligen Championatdiplomen uppsatta på väggen. De tidigare diplomen har haft träram och jag har jagat runt efter något liknande men stött på patrull. Som vanligt är det Maud som är den räddande ängeln. Hon hade en hundtavla från då hon bodde hemma hos oss och den hade träram. Tavlan har legat i en flyttkartong i rätt många år så hon hade inget emot att låta mej få den.
 
 
Så här blev det!
 
Jag är ju med på Facebook och där har det börjat droppa in allahanda vårtecken. Dessa saknas hos oss ännu så länge. Jag tror att naturen, både ute och inne har kommit av sig alldeles. Här blommar novemberkaktusen för full….
 
 
Nu får faktiskt våren lov att komma till också. Längtar tills jag hittar blåsippor på vår morgonpromenad!
 
 
Marith
 
 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 + 7 =