130422 Ny vecka…

Jaha då var det en ny vecka igen då. Flickorna är riktigt ”kollriga i huvet” just nu. Värst är Greta… I morse när vi gick vår tur i skogen blev det nog kortslutning på något vis. Vi börjar turen med att första gå fot i koppel tills jag tycker att de ska få rasta av sig lite. När det är gjort så får de gå fot utan koppel en god bit. Detta brukar inte vara några som helst problem men rätt som det var stack hon iväg som skjuten ur en kanon. Det värsta var att hon även drog med sig flitig liten Piga. Inte bra! Det blev koppel på för Gretas del. Garbo tittade bara lite undrande på tokfiorna. Tur det finns någon som är förståndig.
 
För övrigt så har det kommit flera vårtecken. Isen under Gällöbron har ju töat bort så där är öppet vatten. Ikväll när jag åkte hem var det en hel drös med änder som satt runt iskanten. Vid Gimån såg jag årets första trana!
 
Idag fick jag också tag på reservdelarna till min cykel. Tur att Kjellbergs i Bräcke finns (helt otroligt vad prylar det fanns där, rena varuhuset). Få se om jag med hjälp av Thords kunskap får till den så jag kan ta en provtur i morgon om inte SMHI har rätt…. Det skulle ju bli snö eller regn i morgon men de har ju haft fel förut så man får väl hoppas…
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju − två =