130425 Tänk att i morgon är det fredag igen!

Tycker att det var i går som ny vecka började men i morgon är det fredag igen, veckans sista arbetsdag, i alla fall när det gäller ”bortajobb”… men någon större helgledighet blir det knappast då det finns massor att göra. Dessutom kommer Potifar hit i morgon och han ska vara här över helgen medan resten av familjen ska till Umeå då Andreas och Emelie spelar badminton. Gissar att det kan bli rätt mycket stök med en stackars hane, en skendräktig och två löptikar där en av dem höglöper. Tur att det bara är några dagar…. Garbo är föresten rätt övertygad om att hon ska ha valpar. Hon håller på att gräva en koja i hundgården så hon är så ”fin” när man ska hämta dem från hundgården. Man får väl hoppas att våren sätter riktig fart och torkar upp så att det blir slut  på geggamojan.
 
Idag såg jag flera tranor vid Gimån och när jag stannade för att ta posten i brevlådan såg jag en svan som flög över vår gård ner mot Sundsjön. Isen börjar se rätt svart ut men det är väl frågan om isen hinner gå till den 27 april som är ”riktdatumet”. Då brukar det för det mesta vara öppet vatten.
 
I veckan fick vi ett mail från Nina och Ilo och Ilo hälsar att han mår bra och att han trivs med livet. De skickade också ett foto från vårvinterns aktiviteter:
 
 
Först drog jag matte på skidor ut på sjön och sen fick jag fixa middagsmaten också…
 – Vad skulle matte göra utan mig?
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × fem =