130429 Ordningen återställd.

Jaha ja, nu är ordningen återställd. I morse var det dags för sista skogsturen med Potifar för denna gång. Även idag gick det bra att ta med alla, både löpande flickor och pilsk hane. Nåja, han är inte värre pilsk än att han lyssnar och uppför sig mycket bra när man säger till. Cool kille den där Potifar!
 
Idag var det ingen is på vattenpölar och diken och det upptäckte Potifar på direkten. Tyvärr var inte kameran med denna morgon. Var lite för trött trots att det blev sovmorgon. Potifar tog sats och sprang genom alla pölarna med stor frenesi. Vattenpassion har han, kan man säga. Under förmiddagen kom Lars och hämtade honom så nu är ordningen återställd i huset.
 
Vädret har varit riktigt aprilväder, sol, blåst, och regn om vartannat. Det tar bra på de resterande snöfläckarna och det gör ju inte så mycket att man måste jobba inomhus heller. Vid kvällsrastningen kom världens regnskur så det var tur att jag faktiskt tänkte på att ta med paraplyet. Hundarna däremot blev lika våta som om de hade badat. Tur att de tycker om att bli torkade och att vi har bänkarna på bron.
 
I morgon är det den sista april! Tiden går så oerhört fort nu för tiden. Vet inte vad det kan bero på? Man säger ju att tiden går fort när man har roligt så kanske har man roligare än man är medveten om? Har förberett för att hundarna också ska få en skön sista april genom att sätta i D.A.P. i uttaget. Hoppas bara på att det skjuts raketer och smällare med förstånd och bara under kort tid.
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × fem =