130802 SEMESTER!!!

Semester, finns det ett skönare ord? Ska visserligen gno lite här hemma i morgon och på söndag men sedan blir det bara roligheter för hela slanten.
 
Har fixat tid för avmaskning av Garbo och Piga och två av resesällskapet inför resan, förhoppningsvis får jag tid för framvagnsjustering av bilen till veckan också. Hördes som om det var fullt möjligt men får besked om tid på måndag. Hoppas på en bra tid så det inte blir mitt i träningen, men det ordnar sig nog. Vi får väl ta lite paus annars.
 
Har suttit och skrivit in koordinaterna till Campingen, Provbasen och Provplatsen i Finland på GPS’en nu ikväll. Hoppas bara att det fungerar för det känns som man ger sig ut på okänd mark. Man kan ju inte ens gissa vad de finska orden betyder… Liiiiite svårt att läsa karta då misstänker jag. Det är ju tur att vi är flera.
 
Garbos trampdyna ser riktigt bra ut. Hon har nu varit utan sko i flera dagar och både i går och idag har hon fått vara med i hundgården.
 
 
 
Man får verkligen titta noga för att se var skadan har är.
Helt otroligt vad det har läkt fort på bara en vecka. Hon har dessutom inte varit ett dugg besvärad… Det enda besvär som varit är när hon har tagit av och på skon som också var en riktig höjdare. Tänk vad bra det är med nya ”uppfinningar”!
 
Hus- och blomvakt är också fixad så nu är det snart bara de riktigt roliga förberedelserna kvar. Härlig träning i flera dar och som det ser ut så blir det riktigt bra väder så det blir säkert grillning på kvällarna. God mat och dryck i goda vänners lag alltså.
 
Marith
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta + 13 =