130826 Ny vecka nya tag

Jaha då var det en ny vecka igen. Morgonrundan avklarades i vanlig ordning utan större tillbud eller händelser. Djurlivet inskränker sig till lite lämningar och idag var det några korpar som skränade bort mot stora kraftledningen.
 
Efter frukost satte jag mej med telefonen och ringde några samtal. En tidsbokning bl a och dessutom ringde jag Telia om en räkning som jag var lite fundersam över. Blev mycket trevligt bemött och posten som jag undrade över ströks utan mankemang och ny faktura skulle skickas ut. Jag som förberett mej för en hel del argumentation. Gott att bli överraskad åt rätt håll för en gångs skull.
 
Piga och jag hann också ut en liten sväng för att träna klockan vilket gick kalasbra. Enkelt? Javisst, men välbehövligt att påminna om ibland. Eftersom jag inte hann ut någon större sväng med någon av flickorna så blev det lite frisbee för dem alla tre en stund innan jobbet. Gissa om det uppskattades!
 
Halv 12 bar det av till Bräcke för 5 timmars städjobb. Lite tungt är det allt men man ska inte klaga. Det är tur man har något jobb över huvud taget.
 
Lite fuskmat blev det när jag kom hem. Kände inte för att stå vid spisen någon längre stund så det är skönt att man kan köpa färdiglagat ibland och vet ni vad? Jag skäms inte för att jag gör det ibland heller.
 
Efter maten tog Thord med sig Greta för en Permobiltur på en bilfri grusväg där hon skulle få springa lite fritt… Hon är lite märkligt för ibland satte hon sig och väntade medan Thord for iväg och vägrade sedan komma. Ibland gjorde hon en liten raid men så satte hon sig igen. Hmmm… Han får ta med visselpipa och godispåse nästa gång tror jag. Tur han hade några dummisar med sig så hon fick hämta några enkla markeringar i alla fall.
 
Garbo och Piga följde mej ut till skogen där vi gjorde några linjetag i kuperad terräng. Lite buskar, träd och stenar samt spår från avverkningsmaskiner gjorde att de inte blev för enkla trots att avståndet inte blev så väldigt långt.
 
Vi gjorde även lite dubbelmarkeringar med varierat resultat. När flitig liten Piga är skärpt spikar hon dem på dm när men ibland finns inte avståndsmätaren med över huvud taget. Behövs mycket träning på den fronten men det är svårt när man tränar själv. Man kan ju inte använda apportkastare jämnt heller.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × tre =