131205 Fortsatt positiv anda eller….

Jahapp, det är väl bara att försöka se saker och ting lite positivt. Det blir inte sämre av det sägs det.
1) Ingen sovmorgon = mycket av dagen att göra något bra av.
2) Vid morgonrundan med flickorna sa kroppen att det var bäst att ta det väldigt lugnt och försiktigt = tid att titta på naturen och rikligt med frisk luft. Dessutom fick flickorna tillfälle att springa lite extra länge.

3) Pannan krånglar, det var visst något relä som det är fel på = lite svårt att hitta något positivt egentligen men kanske då att gubben kan få bråka lite med sina hjärnceller och hitta en lösning på problemet.

 
4) Fick brev från Försäkringskassan som talade om att det kommer att ta längre tid än 30 dagar innan beslut då det måste utredas vilken ersättning jag eventuellt kan få = det kommer att bli en ”smal” jul i år. Får nog dra in på det mesta så vi behöver nog inte en bantningskur efteråt.
 
5) Jag ringde min sjukgymnast för att diskutera några frågor som bekymrat mej = mycket positivt. Vårdteamet hade haft möte idag och bl a diskuterat mej och mina besvär. De hade kommit fram till att det bästa är att skicka remiss till ortoped för min höft för ev operation. Precis det jag själv kommit fram till. Min doktor kommer att ringa mej i morgon för han vill inte skicka den utan mitt medgivande.
 
6) Pysslade om flickorna lite innan de fick gå ut i hundgården en stund och upptäckte att Garbo hade fortfarande två stygn kvar trots att de skulle försvinna av sig själva = nu kan det förmodligen inte vara något mer som trasslar till det för henne. Får förhoppningsvis en frisk och kry hund framöver (hon visar alla tecken på att det blir så redan, full fart när vi är ute).
 
Slutar min uppräkning efter detta medan jag har den positiva inställningen framme och visar en bild från ungefär samma tid i fjol:
 
Konstaterar att det var mera snö då att jämföra med gårdagens foto
 
Marith
 

0 reaktioner på ”131205 Fortsatt positiv anda eller….”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × två =