131210 Jubileum!!!

Idag är det Jubileum för mej. Efter dryga 40 år i ”synd” är det nu sex år sedan jag fimpade min sista cigarett. Inte ett enda återfall och så himla glad att jag till slut lyckades. Egentligen skulle man väl fira med champagne idag. Det sägs ju att det tar sex år för kroppen att byta ut alla skadade celler från rökningen så jag hoppas det stämmer.
 
För övrigt var det en lite tung dag idag. Natten var stökig då pannan stannade två gånger och med lite svårt att somna så blev det inte så mycket sömn trots att vi inte steg upp förrän halv åtta. Vi skulle få en pelletsleverans tidig förmiddag så jag tog flickorna direkt för morgonrundan. Annars brukar jag ta det lite lugnt ca en halvtimme, timme så där för att medicinen ska kicka in innan vi går. Tyvärr hade den inte gjort det så det blev tyvärr ingen långtur. Tog mej inte ens till den större stigen, blev tvungen att vända innan då det gjorde alltför ont att ta sig fram. Flickorna tittade lite undrande på mej men följde snällt med hem igen. Vi hann i alla fall se spåren av herr Jösse.
 
Flickorna tyckte det var mycket intressant…
  
Pelletsleveransen kom inte förrän mitt på dagen så jag hade inte behövt ha så brått men å andra sidan får man vara glad och tacksam för att den blir levererad ända fram och halva lasten avlossad i källaren.
 
Flickorna fick tillbringa några timmar i hundgården idag då det var fint väder. Ingen sol men runt nollan i alla fall. När de skulle få komma in igen hade jag lagt ut 9 vita dummisar i snön på ängen som de fick leta reda på. Snacka om lyckliga hundar. Jag får lite dåligt samvete för det blir inte mycket gjort dessa dagar. Man kan se på flitig liten Piga i alla fall att det kryper lite i kroppen. Så fort någon tappar något på  golvet här hemma så vips är hon där och plockar upp. Hon kanske har servicehund i generna, hon har ju en morbror som är utbildad och godkänd…
 
Egentligen skulle vi väl ha ätit lite extra gott och firat idag men det blev bara lite pyttipanna. Gott men inte så festligt. Det fick bli en pepparkaka till kaffet på maten istället. Man får nöja sig med det lilla ibland.
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 + sju =