131211 Ljuset i tunneln?

I morse när jag vaknade hade pannan stannat som vanligt. Tack och lov inte under natten så i natt sov jag gott. Vaknade vid halv 8-tiden, helt okey! Benet/höften kändes också lite bättre idag, kanske har det vänt lite igen? Det brukar ju gå i ”skov”.
 
Jag bestämde mej när vi började gå vår morgonrunda och tittade på himlen i den riktning som vi gick att nu kanske man ser ljuset i tunneln?
 
 
Härligt att se framåt när man ser att det ljusnar, eller hur?
 
 
Jag kommer att göra allt för att lämna de mörka bakom mej…
 
Idag tog jag med mej en ny färdkamrat….
 
… och jag måste säga att den var guld värd.
Idag kunde jag gå vår vanliga runda och med hjälp av denna tog jag mej uppför backarna också.
 
Hoppet är ju det sista som överger en sägs det och är man envis och har livsdevisen ”Allting går bara man vill tillräckligt gärna” så måste det lösa sig på något vis även om man ramlar ner i ”brunnen” ibland.
 
Vi hittade spår idag också. Jag vet inte alls vad detta är. Är det någon som har förslag tar jag tacksamt emot.
 
 
Garbo ser ut att helt ha tillfrisknat nu. Full fart och faktiskt lite småbusig. Verkar som hon har massor med energi som hon vill ut med. Få se om jag kan ta mej ut lite extra någon dag och se till så de får jobba lite. Ska inte lova för mycket men hoppet finns.
 
Marith
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 + 7 =