131223 Dan före dan!

Trodde det skulle bli en riktigt bra dag idag. Granen tog jag ju in och klädde igår (ej traditionsenligt) och hyacinterna planterade jag i förrgår så det doftade faktiskt riktigt gott av jul, nästan så julstämningen infann sig.
 
 
Hyacinter luktar faktiskt riktigt ljuvligt!
 
 
Efter morgonrundan som faktiskt blev lite längre än det blivit senaste veckan så hade jag ett viktigt telefonsamtal att ringa. När jag fick beskedet om att ortopeden mottagit min remiss så stod det att det skulle ta 4 månader och då har jag rätt till alternativt vårdval. Där fanns också ett telefonnummer som man skulle ringa i så fall, öppet 8 – 15 med kösystem. Ringde förstås så fort jag kunde och fick uppgift att de skulle ringa upp kl 11.05. Passade på att städa toaletterna under tiden jag väntade men ingen telefon… Skulle kolla klockan på telefonen och upptäckte missat samtal! Fr..b telefon! Jag hade kommit åt knappen på sidan som ställer ljudet. Ljudlöst! Inte första gången heller! Grrr… det finns mycket bra med moderna mobiltelefoner men just detta att det är så lätt att av misstag stänga ljudet gillar jag inte! Ringde förstås upp igen…. Kösystemet stängt för julhelgerna. Bara akuta ärenden behandlas, återkom gärna efter helgerna.
 
Hmm… hopp det var det det. Så såg jag att jag hade ett till missat samtal. Det var från hemtjänsten. Thord skulle få städning av 2 rum och kök var tredje vecka! Inte alls vad vi kommit överens om. Fick ringa upp min kontaktperson på kommunen igen och efter lite om och men så blev det ändrat till att Thord får hjälp med dusch två gånger i veckan istället.
 
Fortsatte att stöka lite här hemma och det ena efter det andra krånglade. Bl a skulle jag uppdatera hemsidan i kväll men det strulade med överföringen så jag höll på att bli tokig. Inte min lyckodag precis men nu måste väl allt strul och skit vara över. Nu tänker jag i alla fall fira lite jul.
 
Just nu ligger flickorna i soffan och sover sött.Thord och jag har precis avsmakat årets julskinka.
 
 
Mmmm… det var riktigt gott, och med lite julmust till som pricken över iet.
 
Nu till sist vill vi bara önska er en riktigt God Jul!
 
 
Marith & Thord

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju + 13 =