131228 En riktigt lat lördag mitt mellan jul och nyår.

Idag har jag inte gjort många knop inte. Elis skulle komma och hjälpa oss med att få in sista pelletssäcken vid 9… Jag sov till 8! Det blev en snabb frukost och rastningsrunda för flickorna och en snabb frukost för oss innan han kom. Efteråt satte jag mej i fåtöljen en stund…. Det blev en lång stund!
 
Mitt på dagen tog jag och flickorna skogsrundan i sakta mak. Ja det vill säga jag gick i sakta mak, flickorna for som små lysen över allt ett tag. Ingen snö som är något att tala om och springer de utanför stigen så är det inte ens halt. Dessutom finns det många ”tablettaskar” efter rådjur och hare.
 
När vi kom hem fick de gå till hundgården en stund. Själv satte jag mej i fåtöljen igen. Idag var den skön… När det började skymma gick jag ut och tände lyktan vid vägen och på bron till Hilton. Kunde inte låta bli att ta lite kort och föreviga även denna julhelg, sett lite utifrån:
 
 
Så här ser det ut vid entrén. Hoppas folk känner sig välkomna!
 
 
Bron vid ”Hilton”
 
 
Så här ser det ut från vägen.
 
Flickorna fick följa med in och sedan kröp jag in i duschen för att kvickna till lite. Det gick väl så där… Middagen bestod av rester från gårdagen men inte vilka som helst. Det var ungsstekta rotsaker, tjälaknöl och Cremy peppersås.
 
Sedan blev man proppmätt igen och därmed trött och däst. Då blev det fåtöljen igen…. Tur man har något att se fram emot i morgon. Då kommer Ronja och ska vara hos oss några dagar igen. Märkligt vad man fäster sig vid hundar som man får träffa med jämna mellanrum. Sedan gör det förstås inget att hon är rätt lik sin mor i sitt ”hundspråk” och även till viss del utseende.
 
Marith
 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 + fem =