131229 Ännu en soffliggardag!

Idag blev det ännu en soffliggardag. Har inte gjort många knop idag heller. Vi sov faktiskt till halv 9, fast det är en sanning med modifikation. Jag vaknade kl 6 då Garbo spydde en gräskorv. Inte bara fördelar med lite snö, gammalt gräs tittar fram och tyvärr säger mina hundar mumsfillibabba till det.
 
Vi steg i alla fall upp och gjorde undan morgonsysslorna. En kortare morgonpromenade blev det för vi sparade den långa tills Ronja kunde vara med. Hennes husse Jan kom med henne vid halv 11 tiden. Efter den sedvanliga ”var har du varit uppsträckningen” av flickorna så låg de på golvet och tuggade på varandra. I alla fall både Garbo och Piga och Ronja. Greta var bara blöt på örona. Ronja är tydligen lika förtjust i Gretas öron som Potifar.
 
Mitt på dagen så tog jag med flickorna på en lite längre tur i skogen. Vilket uppskattades till fullo!
 
 
I väntan på att jag ska få på mej kläderna så de får gå ut någon gång!
 
 
Hopp och lek kommandot uppskattades.
 
 
Fullt bus!
 
 
…. men vart ska ni då?
 
 
Kommer du  tillbaka?
 
 
Då busar vi lite igen…
 
I övrigt har jag tillbringat dagen i fåtöljen med undantag för tillredning och intagande av mat och någon ytterligare rastning av fyrbenta vänner.
 
Nu är det riktigt lugnt i huset och när Ronja kom och ville hoppa upp i soffan så fick hon det.
 
Hoppas husse och matte inte har något emot det, men hemma är hemma och här är här så jag tror inte att vi ställer till med något. Ronja uppskattade stunden i soffan tillsammans med mamma Garbo men helt plötsligt var hon borta och Piga låg där i stället. Jag vet inte om Piga har ett tyst språk och bestämmer över Ronja eller om det var en slump. Det visar sig väl så småningom.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton + 4 =