13020 Det här med ventler….

Tänk vad skönt att det finns Facebook och Blogg. Där kan man faktiskt skriva av sig och vädra bekymmer och förtretligheter liksom glädjeämen utan att egentligen lägga det på någon annan. Var och en kan välja att läsa eller inte, man kan ta kontakt, kommentera eller låta bli. Själv får man öppna ventilen och vädra lite så man överlever när det känns som värst utan att EGENTLIGEN ligga någon till last. Många klagar på de sociala medlen men själv tycker jag det är kanoners! Hoppas ni som läser också gör det. Ett stort tack i alla fall till er som bryr er! Här kommer mera….
 
Idag var jag och hälsade på Thord som var vid gott mod. Han har en skojfrisk och trevlig rumskompis så det går ingen större nöd på honom. Han har dessutom haft en del besök så tiden har flutit på rätt bra. Jag tog med hans Walkman laddad med en ny Wallander och jag hann inte utom dörren förrän hörlurarna satt på.
 
Igår fick jag prata med hans läkare, en mycket trevlig person,som berättade att de skickat en remiss till Remonthagen. Så nu får vi hoppas att de gör samma bedömning när det gäller rehab och att det finns plats. Läkaren sa att när det gäller strokepatienter så är det viktigt att de får rehabilitering, det är farligt om de blir sittandes.
 
Nu till något annat. Flickorna och jag gör våra dagliga utflykter som vanligt. Har tänkt komma igång med lite träning men när det kommer till kritan så finns det inte tillräckligt med motivation eller energi. Ja inte för hundarnas del men för min. Känns inte som om jag orkar engagera mej annat än med det vanliga fotgåendet, lite stadaga och inkallning. Jag hoppas på att få en uppenbarelse och energikick för jag tror att det skulle behöva något att bita i. Så här såg det i alla fall ut i morse:
 
 
Här får de samla ihop sig lite. Lite svårt för Greta som alltid är på G…. (längst bak)
 
 
Mysiga, vältrampade stigar har vi också att gå på. Inte bara breda skoterspår alltså.
 
 
Mycket att undersöka finns det och rådjuren som också använder stigen, lämnar sina tablettaskar till hugade spekulanter.
 
 
En alltid lika glad Greta funderar på vad Piga och Garbo gör….
 
 
 
Garbo undar om Piga har hittat något intaressant…
 
 
…. och Piga undar om hon missat något.
 
Slut för idag – Tack för idag!
 
Marith
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − sex =