130209 Äntligen slut på veckan!

Idag gjorde jag veckans sista arbetspass, härligt! Det har varit en tuff vecka med mycket oro, många telefonsamtal, mycket att ta tag i men som inte är klart så det kommer mera. Det som är så skönt är att i morgon är det söndag vilket innebär att då finns det inte så mycket man kan göra annat än avvakta. Tänker ta helledigt. Om vädret är något sånär nådigt blir det nog en efterlängtad tur på sjön med flickorna. Håll tummarna för att temperaturen är human och solen tittar fram och lusten infinner sig.
 
Flickorna har skött sig riktigt bra i hundgården denna vecka trots att det några dagar blev fler timmar än de har varit vana vid på sistone. Det är precis som om de förstår att de måsta uppföra sig för att underlätta lite.
 
Thord rapporterar att han mår allt bättre och bättre. Det går lättare och lättare att röra sig och att gå så han låter mycket hoppfull inför framtiden. Ska bli spännande att höra vad de säger på planeringsmötet till veckan.
 
Träffade min chef när jag gjorde ”fredagens” arbetspass också, vilket var mycket bra. En hel del irritationsmoment blev ventilerade och det kommer hon att ta tag i så förhoppningsvis reder det ut sig.
 
Min LCHF-diet har nu pågått i snart 3 veckor nu. Hittills har jag tappat 2 kg men denna vecka har varit trög men så kan det vara ibland. För det mesta går man ner 1 kg i veckan men ibland inget och veckan därpå 2 kg så nu hoppas jag att det blir så även denna gång.Jag har tänkt att ta en 4 – 5 kg så än har jag några veckor kvar med strikt LCHF. Sedan tänker jag hålla mej till mesta dels LCHF men inte helt strikt. Det finns ju saker som man verkligen saknar så man får väl använda lite sunt förnuft. Just nu längtar jag till en riktigt god semla men det kan ju bero på att jag inte har så mycket annat för mej just nu… 😉
 
Annars känns det en aning tomt i huset när husets herre är borta. Det är ju den tiden på året också så det är ju inga större aktiviteter på gång så man blir ju lite sällskapssjuk så här på en lördag kväll….
 
Ha det gott!
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton + tretton =