130211 Måndagsrapport

Idag hade det kommit lite snö igen när man tittade ut. Flickorna fick sin morgonpromenad efter att de fått frukost, allt som vanligt alltså. När vi kom hem var det dags för min frukost. Sneglade lite på snön när jag gick in men bestämde mej för att idag får det vara. Hade långdag med städningen och behövde krafterna till det. Mitt diskbråck har bråkat lite på sistone, tycker inte om snöskottning har jag förstått så jag tror det var ett klokt beslut.
 
Istället var det dags att ta itu med A-kassan. Fick tag på en person att diskutera med och trots att det blir en hel del pappersexercis, uppgifter från skatteverket, arbetsgivarintyg, egen försäkran m m så är det något mindre än vad det såg ut från början. Sen ska det förstås behandlas och beslutas om jag är berättigad och DET är ju förstås en annan femma. Den som lever får se…. Hela förmiddagen tog det i alla fall så sedan blev det duchen och iväg på jobbet.
 
Thord har gått i barren idag så det blir framsteg varje dag. Han var lite stel i benet nu i kväll sa han så det har säkert tagit på krafterna men det hade inte gjort så ont. Hoppas de sköter om honom bara, men det gör de säkert.
 
Tänkte koppla av lite och titta på TV men hittar inget intressant. Kanske blir det en tidig kväll för en gångs skull?
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × två =