130224 Helgen närmar sig sitt slut

Nu har nästan hela helgen gått och det med stormsteg. Har inte hunnit med några ”nyttigheter” men det har varit rätt fullt upp ändå. Tvättat, strukit och gjort i ordning sånt som Thord behöver nästa vecka, passat upp och sett till så att han har haft det bra. Får försöka jobba undan lite under veckan som kommer för nästa helg blir nog minst lika intensiv.
 
Flickorna har inte fått så mycket utöver det vanliga denna helg. Det har helt enkelt inte funnits tid men å andra sidan så sysslesätter de sig själva rätt mycket då Garbo löper. Skönt att man har hundgård så de kan vara där några timmar ibland.  Dessutom motionerar de rätt bra när vi tar vårt morgonpass. Snön suger rätt bra just nu så det blir fina spänstiga skutt när det ger sig ut på jakt efter rådjurs-, älg- och harskitar. Har naturligtvis med visselpipan och passar på att blåsa precis när de har hittat vad de söker… Tycker ni jag är dum mot dem? Nja, om de kommer på min första signal så blir det godis och för det mesta blir det snabba ryck tillbaka och motionen ett faktum.
 
En försmak av våren har vi haft hela helgen. All snö har rasat av altantaket men på själva hustaket  och uthustaken ligger den ännu kvar. Droppar bra gör det i alla fall och det har varit hela +4 grader hela dagen. Längtar tills våren är här på allvar och hoppas att man får sig en större dos med energi då. Just nu känns det allt lite tungjobbat.  Har nog börjat bli en aning disträ också. Fick leta efter tv-kontollen i flera minuter…. hittade den på diskbänken i köket! Är det Alzheimer på G måntro?
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 + 9 =