130228 Det är inte alltid nyttigt att träna sin kropp….

Det är inte alltid nyttigt att träna sin kropp…. men det gäller förstås inte flickorna som far som jehun i snön när tillfälle ges. Det gäller att passa på för med den här farten som varit de senaste dagarna så står det inte på förrän det blir barmark, får man hoppas i alla fall! Flitig liten Piga blev i alla fall glad idag när hon hittade massor av tuvor som töat fram. Alla skulle kollas, kanske fanns det några bär kvar sedan i höstas? Tyvärr blev det inget foto på henne, bara en glad svans, men en tuva syns i alla fall…
 
 
 
Tyvärr finns det också nackdelar när det är töväder. Promenaden idag var rätt så tung. Skoterspåren håller inte längre så motion får man oavsett om man vill eller inte….
 
 
Bitvis blev det rätt djupa hål efter både mej och hundarna.
 
När vi kom hem och jag ätit frukost var det dags att försöka förbarma sig över snön som rasat av uthustaket. Sedan in i duschen och iväg tilll Jessica Massör, Härligt! När jag åkte ner till Bräcke kom jag på…. jag hade nog glömt ta bort isoleringsbiten som jag sätter igen hundluckan i hudgården med. Tänkte ringa till grannen men hade inte numret inprogrammerat så jag ringde 118100. Numret fanns inte…. Ringde då 118118 och fick tag på både hemnummer och mobilen. Ringde mobilen och fick meddelande från telia att pengarna var nästan slut. Försökte ändå ringa och kom fram. Phu! Hon skulle gå och kolla och ringde sedan och talade om att allt var OK: Jag hade inte glömt ta bort den. (När jag kom hem konstaterade jag att isoleringsbiten är totalt väck så den har nog blåst bort på något sätt…)
 
Hos Jessica togs jag under behandling med kraft. Jag har haft så fruktansvärt ont vid vänster höftkam (alltså inte själva höften). Detta har pågått i ca 3 veckor och jag har haft svårt att sova och har inte kunnat lista ut vad och varför. DET kunde Jessica! Det var muskeln och muskelfästet som var totalknutna så hon förstod mycket väl min smärta. Vi resonerade lite om vad det kunde bero på och kom fram till att det mest troligt är min crosstrainer som orskat det hela.
 
I fredags när jag var hos sjukgymnasten resonerade vi om varför mitt diskbråck har börjat ”bråka” igen. Efter lite fundering så kom vi fram till att det är två av övningarna som jag fått för att träna höfterna som är orsaken. Så jag konstaterar att det är nog inte så särskilt nyttigt att träna sin kropp. För min del har det nästan lett till katastrof skulle jag vilja säga. Skit också! MEN axlarna har blivit bättre så det kanske inte är helt förkastligt med ALLA övningar….
 
När jag kom hem efter mina två arbetspass som följde på massagebehandlingen så konstaterade jag att det finns ingen pardon för min del. Nu hade all snö från andra delen av uthusen rasat ner framför garaget och förrådet. Jag kan bara konstatera att det här fixar jag bara inte! Ikväll har jag ingen möjlighet att få igång kroppen för den kraftmätningen och nu börjar temperaturen gå mot minusgrader så i morgon är det stenhårt och alldeles omöjligt men vad gör man?
 
Marith
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra + sju =