130314 Överaskningaras dag!

Idag har jag varit till Remonthagen för Thords rehabplanering. Mötet skulle börja kl 13.45 så jag åkte och tog ett arbetspass lite tidigare på förmiddagen och såg till så jag var där i mycket god tid så vi hann träffas lite innan. Jag hade med mej en hel väska med saker som han ville ha dit och som han behövde och det blev en lika stor väska med tvätt som åkte med tillbaka.
 
Thord såg så finurlig ut när jag kom så jag undrade lite vad han funderade på. Döm om min förvåning när han överraskande räckte fram detta, som var totalt oväntat:
 
 
 
 Han hade bett Maud handla och hon kom dit med det igårkväll. Hon ville också vara delaktig i Alla-hjärtans-dag-presenten så jag kan bara säga: Goknular!!! Man kan inte säga annat än det har underbart stora, goda hjärtan och jag känner mej lycklig som får ta del av deras omtanke.  Blommorna ska jag njuta av nu men ”bubbelvattnet” spar jag tills jag kan dela med mej.
 
Mötet gick rätt så bra. Det blev bestämt att Thord ska vara kvar minst 3 veckor till. Han ska kommma hem på ”premis” första helgen i mars och sedan blir det en ny utvärdering måndagen efter det. Vi fick prata om mål och delmål så vi får se hur långt det går att nå. I första hand blir det att träna på att stå säkert, att kunna gå med krycka under uppsikt och träna på att gå i trappor.
 
Marith
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − arton =