130114 Tummen upp!

Idag var vi på återbesök hos veterinären. Lite, lite var det kvar i tutten men det är mjukt så även veterinären tror att knölen kommer att försvinna utan att vi behöver operera. Även knölen på bakbenet har blivit försvinnande liten, bara som en mycket liten ärta. För säkerhets skull måsteGarbo äta sin medicin i 5 dagar till och det är helt OK om hon nu blir  bra.
 
Thord skulle till ortopedtekniska med sin handskena så alla fick följa med. Det var lite svårt att veta hur länge jag skulle bli borta så det blev en biltur för alla idag. Jag passade på att köpa en långbyxa och en tröja som passar att ha på sig på begravningen på torsdag. Upptäckte att jag har nog mest bara jeans och det kanske inte är så lämplig klädsel vid ett sånt tillfälle.
 
För övrigt så har flickorna börjat tappa sin päls… Huvva vad det ser ut här hemma! Det hjälper föga att köra med dammsugaren, får väl önska mej en dammsugarrobot! I dessa tider hittar man ju också kvarblivna julgransbarr när man dammsuger men det går väl över.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 − 4 =