130128 Det mesta ser ut att ordna sig.

Morgonen började med en lätt försovning. Det är märkligt vad duktiga flickorna har blivit på att sova på morgonen. Skönt men ställer till det lite i bland…
 
När vi tittade ut så hade det snöat. Ogilla!!! Elis hade varit här och skottat men det blir ju bara lite mitt på gården och vägen så det finns nog åtminstonde en timmes snöskottning kvar. Nu gick jag en morgontur med flickorna men det var rätt tungt då det kommit ca 5 cm snö och skoterspåren var ju naturligtvis inte uppkörda.
 
Vi konstaterade också att i natt hade vi haft bara ett av de två rådjuen som brukar besöka oss. Man undrar förstås vad som har hänt. Har de bara gått skilda vägar eller är det någon bil eller kanske ett lo som tagit det andra…
 
Efter frukost var det dags att ta tag i detta med bilarna. Den gamle trotjänaren skulle avställas och fakturan för jobbet som inte blev särskilt bra skull diskuteras och den ”nya” gammalbilen ska registeras för ägarbyte. Sagt och gjort! Började med det obehagliga som visade sig inte alls vara obehagligt. Han skulle fundera lite och jag skulle lägga undan fakturan så länge, det kanske t o m rann ut i sanden, sa han…. Jag föreslog att han kunde komma och hämta den nya bränslepumpen som han satt in och det tyckte han kunde vara ett bra alternativ. Vi får se hur det blir men jag är helt övertygad om att jag inte kommer att behöva betal 2 500,- i vart fall. Så skönt att prata med vettiga människor!
 
Tyvärr är det fullt upp med diverse aktiviteter för oss tvåbenta så jag hinner inte aktivera mina härliga flickor denna vecka heller. Garbos knöl på höger bakben har jag också funderingar över. Vet inte alls vad detta kan vara. Ibland är den stor och ibland som en ärta… Tror i alla fall att jag avvaktar med veterinär då de heller inte verkar vara särskilt kunniga att klura ut vad detta är. Tutten är fortfarande något förstorad men det har inte hänt något negativ i alla fall. Får väl följa Thors gamla måtto: ”Man ska inte förhasta sig”…. 
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 + sjutton =