130130 Säger som vanligt: Varför ska det vara enkelt när det kan vara krångligt?

Tittar på konsekvenserna av de senaste händelserna och konstaterar: Varför ska det vara enkelt när det kan vara krångligt? Thords benbrott visade sig vara ett lårhalsbrott. Det går inte heller att få prata med någon vettig person som vet något och som kan svara på några mer ingående frågor. Som svar på hur länge han beräknas bli på sjukhuset är svaret tills han kan stå på benet, några dagar eller någon vecka. Alltså godag yxskaft!
 
Dessutom är ju jag PA på timanställniing 20 tim i veckan för Thord. När han är på sjukhuset får jag naturligtvis inget betalt. Stämpla? Karenstider… Hur blir det när han kommer hem? Det får vi veta då. Jag tror någon verkligen vill se till att man hamnar längst ner i skoskaften just nu.
 
Som tur är, är flickorna vid gott humör. Visserligen tyckte Garbo att det var mycket konstigt att husse försvann igår kväll. Jag stängde in dem för att det inte skulle vara ivägen för ambulanspersonalen så de såg aldrig när han for och Garbo tyckte inte att det stämde riktigt sedan. Hon gick till dörren ett otal gånger och satte sig där för att vänta. Jag släppte ut henne två gånger men hon var inte intersserad av att göra varken det ena eller det andra så jag konstaterade att det var nog husse hon kollade efter, gostumpan!
 
Nu har jag varit ut och skottat lite snö för att göra mig av med lite frustation men det hjälpte föga. Det enda som hände är att kroppen fick lite mera ont. OCH mer snö kommer det!
 
USCH LIVET ÄR PEST!!
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 5 =