130712 Jo då, vi lever!

Jo då, vi lever även om det inte sett så ut de sista 8 – 9 dagarna. Vi har varit i ”radioskugga”… eller…. fredag – söndag (i Rissna på kennelträff) hade vi faktiskt bredband men då var det så mycket annat så jag hann bara inte med och sedan åkte vi till Bispgården och då var det kört med mobilt bredband. Gick inte att få kontakt så det blev lite vila från bloggandet.
 
Just nu är jag lite för trött för att ens försöka skriva något vettigt men hav tröst… i morgon ska jag försök att uppdatera både från kennelträffen och från Bispgården.
 
Kan ju skvallra lite… Det gick mycket bra för en av Garboavkommorna på WT’t Night flight…. Vem? Ni får tåla er. Nu ska jag kolla lite på mina nya ”leksaker” en stund i stället.
 
Vi hörs i morgon
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × fem =