130713 Kennelträffen 2013 fredag – lördag

Hej å hå… det tar lite tid att få ordning på både tankar och bilder men nu är det på G. Jag tänkte börja från början och ta det lite pö om pö då jag inte hinner med allt på en gång.
 
Torsdag kväll kom Malin & Alf Nordlund med sina tjejer Isabell och Tilde samt hundarna Jäger (halvbror med Greta och säger moster till Garbo), Knuff (halvbror till Garbo) och lille 6-månaders Flash. Tyvärr var jag lite dålig med kameran… Det finns inga foton på Isabell och Tilde, sötnosarna. Trivsammare tjejer får man verkligen leta efter. Duktiga var de också som skötte om framför allt lille Flash.
 
Middag och en hel del snack blev det under kvällen. Tiden går fort och det blev dags för lopplådan. Under fredag förmiddag hade jag tänkt att vi skulle hinna iväg till Rissna och reka lite mark men det är svårt att planera tiden. Hade bara lite att packa och se till så gubben och jag själv var nyduschad men tiden gick och klockan blev en god bit över 12 innan vi kom iväg. Incheckning var från kl 13 så det hade redan kommit lite folk innan vi kom dit. Lite lunch fixade jag fram till våra instruktörer, det gäller att smöra lite….
 
Efter lite fika och presentationer vid 2-tiden var det dags att röra på sig lite. Det blev en del stadgeträning så hundarna fick bekanta sig och varva ner.
 
Detta fortsatte vi med under fredag förmiddag och här kommer lite bilder som får tala för sig själva.
 
 
Hela gänget (utom medföljande).
Fr v Instruktör Malin & Jäger, Maud & Potifar, Carina & Max, Ellen & Kiska, Marith & Piga, Birgitta & Nobel, Marie & Plura, Sofa & Eeizha, Hans & Maxi, Instruktör Alf & Knuff, Jenny & Lizzy, Kicki utan Zigge (kennelhosta tråkigt nog, så han fick stanna hemma), Fredrik & Ozo
 
 
Lite luftigare placerade
 
 
Stadgeövningar
 
 
Att gå på linje är inte lika lätt som det låter… Vill gärna bli lite krokigt.
 
 
Arne Hunnestad kom på kort besök och kollade läget tillsammans med Thord och Solveig (Maxi’s matte)
 
 
Inkallning mellan ekipagen
 
Sofia & Eizha tränar sidotecken
 
 
Här var det linjetag på gång
 
 
Dags för markeringar. Alf & Malin diskuterar upplägget…..
 
 
Thord ser mest fundersam ut….
 
 
Närsök på gång. Här är det Birgitta & Nobel
 
 
Kvällarna tillbringade vi med gemyt, diskussioner, roliga historier och en hel del glada skratt även om det på denna bild ser ut att vara mest diskussioner.
 
Tiden gick i alla fall oerhört snabbt och lite för snabbt blev det dags att gå och ladda för morgondagen. Det tänker även jag göra nu så fortsättning följer. Vill ni se fler bilder så gå in på denna länk som har lite fler foton från lördagen: https://picasaweb.google.com/116857828152653552122/Kenneltraff2013Dag121307056
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton + elva =