130719 Reflektioner….

Hmm…. ikväll hade jag tänkt sätta mej ner med lite reflektioner av vad som hände under kennelträffen och Working Camp. Många tänkvärda lärdommar fordrar lite tankearbete och reflektion för att man ska ta tillvara på allt.
 
Nu känns det inte så lockande då mitt humör går i moll…. Mycket strul är det.
 
Börjar med de bra sakerna först. Bilen är nu ombesiktad och godkänd. Återstår bara att justera framvagnen lite så ska den väl fungera ett bra tag. Thord följde också med till Östersund och han fick köpa lite Trisslotter medan jag provianterade. Blev  60,- i vinst…
 
Åkte sedan och jobbade och när jag kom hem fick hade jag så fruktansvärt ont i benet och höften så det blev en mycket kort rastning av flickorna. Jag som tänkt ut och träna lite…. Synd för flickorna men de fick ett grisöra som tröst…
 
Sedan fick vi meddelande om att två i ”Dalagänget” inte kommer  i år. Vi brukar alltid ha en träningsvecka i augusti och i år var vi tvungna att lägga den i första veckan då vi ska till Finland helgen efter. Så synd, men inget att göra något åt.
 
Jag har, ända sedan jag kom hem från Working Campen, försökt få liv i min nya Samsung SIII och den lilla ficktelefonen. Surfplattan fick jag igång lätt som en plätt, och på Androiden fungerar internet på men se ringa, det går inte! Den lilla fungerar inte alls. Jag blir tokig… har hamnat i status quo! Jag kan inte göra det ena före det andra, men det går inte att göra innan jag gör det första. Skitapparater! Var mycket skeptisk och har hållit emot länge för att inte köpa någon men föll till föga. Skulle ha varit ståndaktig inser jag.
 
För övrigt var Greta ute på egna äventyr i natt. Innan jag gick och lade mej så fick flickorna gå ut i hagen och nattpinka. Garbo löper så under tiden gjorde jag i ordning tiksyddet. De kom med full fart in och jag satte på Garbo skyddet. När det var klart såg jag bara Piga så jag tog för givet att Greta gått upp på övervåningen. Då jag har lite svårt att somna eftersom kroppen värker, så brukar jag slå på TV’n en stund så ögonen blir riktigt trötta, så även igår kväll. Efter ca 1,5 timme så fick jag höra ett hundskall utanför huset… Snabbt ner och kollade. Mycket riktigt! På rampen satt Greta och ville att jag skulle öppna dörren. Undrar just var hon har varit. Undrar också om hon fick sig en läxa så hon inte gör om det där… Tur att hon verkar vara helt oskadd av sitt äventyr och tur att man inte visste om det så man slapp oron. Ska nog vara lite extra noga ikväll när jag räknar in dem tror jag.
 
Marith
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 10 =